Rólunk


Rólunk


Szeretnénk Önöknek bemutatkozni, Attilának és Virágnak hivnak minket, eddigi dolgos éveinket fogászati rendelőnk felépítésével és müködtetésével töltöttük.
Hobbink  a világ felfedezése, az elmúlt 10 évben terepjárónkkal több expedició keretén belül felfedeztük Európa, Ázsia, Ausztrália, Afrika, Oroszország, Dél-Amerika izgalmas vidékeit, ahol temérdek kalandot éltünk át és turistából utazóvá érettünk.
De az utazók most megpihennek és  szeretnék átadni azt a vendégszeretetet amit  ők is oly sokszor megtapasztaltak, vendégből vendéglátóvá válni és gondoskodni a minket választó kényelemre vágyók  gondtalan pihenéséről.
A Szarvaslak Birtok nekünk egy visszatérés volt Virág gyermekkora legszebb éveinek helyszínére. Innen jött a gondolat, hogy a hétvégi háznak tevezett fészkünket egy bő év alatt  családi otthonná alakítsuk és a budapesti életünket  felszámolva véglegesen ideköltözzünk.
A Szarvaslak Vendégház a Birtok közvetlen szomszédságában található korábbi présház, melynek ékessége a két hatalmas diófa által körbeölelt  fa terasz, közvetlen rálátással az alattunk elterülő erdő lombkoronájára.
Egy szép őszi reggelen ki  ne szeretné a reggeli kávét ezen a csodás helyen elfogyasztani, miközben a reggeli nap sugarai áttörik a hajnali párát és felsejlik az alattunk elterülő réten átvonuló szarvascsapat sziluettje.
Ha szeretne párjával eltölteni egy csendes, nyugodt pár napot, ahol az egyetlen zavaró tényező a kert végében turkáló vaddisznócsalád csörtetése vagy ősszel a szarvasbikák bőgése, akkor jó helyen jár, várjuk Önöket szeretettel!
Virág & Attila